Velkommen til Data & Analytics - Et BI konsulenthus hos Columbus!

Vi er mere end bare et BI hus i Columbus

Vi arbejder med moderne metoder

Data Rockstars

Velkommen til vores univers

 • Hvem vi er?

 • Har vi plads til dig med din familie?

 • Selvledelse?

 • Vil du realisere dine idéer?

 • Er du træt af at køre på traditionelle metoder?

 • Er du klar til at 'shine'?

Ingen ledige stillinger, der matcher dine kompetencer og ønsker?

Department

Data & Analytics

Mød nogle af vores Data Rockstars

 • Min primære opgave er at transformere data så den skaber indsigt i maskinrummet – eller opdage nye latente behov. Nysgerrighed er en stor del af jobbet, så på den måde minder det lidt om klassisk detektiv arbejde. Når jeg bliver sat på en ny sag, starter jeg fra bunden og sætter mig ind i, hvordan data kan give nogle tydelige svar på de spørgsmål kunden stiller. Når jeg ikke har hovedet dybt begravet i data og er detektiv, finder I mig på en af de danske kyster iført neopren, hvor jeg er på den evige jagt efter den helt store fisk.

  Jakob

  Data Science Consultant

 • I Data & Analytics Danmark vidensdeler vi ikke kun med hinanden, men også på tværs af landende. Vi kalder det COP (Communitive Of Practice). Vi er et fantastisk team, hvis jeg selv skal sige det. Noget af det jeg sætter mest pris på er at vi har frihed i og udenfor arbejdets rammer. Selv har jeg en interesse for AI og fremtidens arbejdskraft som frivillig hos Coding Pirates. Her er vores primære formål at inspirere og introducere børn i alderen 7-17 år for teknologi såsom programmering, data indsigt, robotter og spiludvikling.

  Henrik

  Senior Business Consultant

 • Min titel er konsulent. Mere specifikt, så er jeg BI udvikler og arbejder primært back-end. Jeg kan til tider lave lidt Power BI, men er oftest bag scenen. Når jeg skal forklare andre hvad jeg laver, så fortæller jeg dem om VVS manden i data udgaven. Jeg sikrer at rørene bliver lagt rigtigt og at data flyder frem til håndvasken med rette temperatur og vandtryk.

  Jacob

  Senior Business Consultant

 • Når jeg ikke arbejder med data, dyrker jeg meget OCR-løb og styrketræning. For at få det bedste resultat og forbedre min præstation kræver det selvfølgelig også at jeg ved, hvad det er jeg skal måle på, hvorfor jeg gør det, og hvordan jeg gør det. Det samme gør sig gældende, når vi leverer løsninger til vores kunder - det handler ikke kun om data, men også om at vi hjælper kunderne med at anvende data korrekt og forstå formålet, så det skaber værdi for deres forretning.

  Nicoline

  Business Consultant

 • Det fede ved mit job er variationen af mine opgaver, hvor jeg bl.a. har ansvaret for en af Columbus’ største BI-kunder. Jeg har været med til at bygge løsningen hos kunden op med to andre og idag er der 21 personer i teamet omkring kunden. Det er jo fedt at følge kundens behov og være med til at skubbe på udviklingen. Vi har et supergodt forhold til hinanden i teamet og kan lave sjov og ballade, også med kunden. Vi har plads til fede kundeudfordringer og løsninger men også familien – det er summen af det hele, der gør jobbet fedt!

  Jakob

  BI Architect & Team Lead

 • Jeg elsker data, nye trends og de muligheder Microsoft teknologierne giver mig. Samtidig evner jeg at smitte kunderne med min passion i at gøre verden mere datadreven og sikre dem muligheden for hurtigere og mere positive beslutninger i deres dagligdag. Med min forretningsforståelse og erfaring indenfor Microsofts Data Platform og Data & Analytics kan jeg nemt sætte mig i kundernes sted og forstå deres forretningsmæssige virkelighed. Samtidig tager jeg også mere end gerne ansvar og ejerskab. Et godt kollegialt samarbejde er noget jeg sætter pris på og så er mine kommunikative evner også tip top, både på dansk og engelsk.

  Vores kommende kollega

Already working at Columbus Denmark?

Let’s recruit together and find your next colleague.

@columbusglobal.com